Monthly Archives: Haziran 2015

Site Bakımda HTML Sayfası

      Site Bakımda HTML Sayfası için 3 yorum

Web sitenizi bakıma aldığınızda index sayfanız olarak kullanabileceğiniz html olarak hazırlanmış bakım sayfasıdır. Sitenizde düzenleme yaparken, bakımda iken veya yenileme işlemleri yaparken kullanım için uygundur. Düzenleme işlemleri; “index.html” sayfasından düzenleme… Read more »

Bakım Aşaması, Yapım Aşaması Html Sayfası

Bakım aşaması html sayfası veya yapım aşaması olarak kullanabileceğiniz hazır html sayfadır. Bu sayfayı web sitenizi bakıma alacağınız zaman sunucunuzun ana dizinine gönderdiğinizde bu dosyalar aktif olacaktır. Bu arada çılgın… Read more »

Csharp (C#) Çekiliş Yapma Uygulaması

      Csharp (C#) Çekiliş Yapma Uygulaması için 2 yorum

Bu makaleyi 6 mayısta oluşturmuşum taa o zamandır taslakta bekliyordu. Bugün oturdum programı yazdım. Artık paylaşma zamanı geldi de geçiyor. 🙂 Programı C# – csharp dilini kullanarak yazdım. Muslu Çekiliş… Read more »

Cpanel ile Cron Jobs ( Zamanlanmış Çalıştırma ) Kullanımı

Cron jobs nedir ? Cron jobs: zamanlanmış dosya çalıştırma uygulamasıdır. İstediğiniz PHP scriptini yine istediğiniz aralıklar ile çalıştırmasına olanak sağlar. Bot ve benzeri yazılımları otomatik çalıştırmasını veya otomatik e-mail kontrol… Read more »

Csharp(C#) Mysql Veri Ekleme Üye Kaydı Uygulaması

Merhaba arkadaşlar, daha önceden csharp c# programlama dilinde mysql ile bağlantı yapımını göstermiştim. Bu uygulamada bağlantıyı açıp mysql komutu çalıştırmayı ve dönen değere göre if else blogu ile değerlendirme yapacağız…. Read more »

Facebook Silme Videolu Anlatım Seyret Öğren

Merhaba arkadaşlar, facebook silme konusu hakkında muslu5.com adresinden subdomain çalışması yapmıştım. Orada facebook un nasıl silineceğini anlatmıştım. Kendi blogumdan da bu anlatımı video ile destelemek istedim. Konunun yazılı anlatımına aşağıdaki… Read more »